KATEGORİLER

Starline Nitril İş Eldiveni E-43

Bu ürün, karşılanan standartlara uygun olarak orta dereceli tehlikelere karşı koruma sağlayan ve kullanıcıyı koruması amacıyla üretilmiş bir üründür

Fırsat Ürünü Hızlı Kargo Kolay İade Sınırlı Stok
Stok kodu: 5abc9858cccc Kategoriler: , Etiketler:

Açıklama

Starline Nitril İş Eldiveni E-43 Özellikleri
Bu ürün, karşılanan standartlara uygun olarak orta dereceli tehlikelere karşı koruma sağlayan ve kullanıcıyı koruması amacıyla üretilmiş bir üründür. Aynı zamanda, sonuçları geri dönüşü olmayan vücut yaralanmalarına neden olmayacak minimal risk faktörlerine karşı da koruma sağlar. Bunlar, kirlenmelerle, mekanik cilt yaralanmalarıyla, sıyrıklarla, zararlı etkilere sahip olmayan temizlik maddeleriyle, istisnai ve aşırı koşullar dışındaki atmosferik kontrollerle, zayıf darbeler veya titreşimlerle ilgilidir.

Aşınma ve yırtılma direncinin gerekli olduğu ortamlarda ki kullanımlar için tasarlanmıştır. Yağlı ve ıslak cisimlerde avuç içinden sızdırmazlık özelliğine sahiptir. Genel amaçlı kullanımlarda en ideal ürünlerden biridir. Sınıfının en ekonomik modellerinden biridir.
Astar Malzemesi: 13-G polyester astar
Kaplama Malzemesi: Nitril
Bileklik Modeli: Elastiki bileklik
Renk: Gri/Siyah
Starline Nitril İş Eldiveni E-43 Standartları

Bu eldivenler elleri, PPE Direktifi 89/686/EEC’de tanımlanan ana mekanik tehlikelere karşı korumak amacıyla tasarlanmıştır. Bu ürün EN420 (Koruyucu eldivenler için genel gereklilikler ve muayene yöntemleri) ve EN388 (Mekanik Risklere Karşı Koruyucu) testlerinden geçmiştir.

En 388 mekanik risklere karşı koruma standardı dikkate alındığında bu sembol ile gösterilen ve sembolün altında tanımlanan ABCD harfleri ile gösterilen koruma fonksiyonları anlatılır. Burada bahsedilen;

A. Sürtünme Direnci = 4
B. Kesilme Direnci    = 1
C. Yırtılma Direnci    = 2
D. Delinme Direnci   = 1
Starline Nitril İş Eldiveni E-43 Kullanım Alanları

Hemen her endüstride kimyasal veya termal koruma gerektirmeyen tüm mekanik işlerde kullanmak için uygundur. Bir çok montaj işleminde, ambalajlama proseslerinde, taşıma ve kaldırma işlerinde ve bir çok ürünün imalatındaki proseslerde kullanım için mükemmeldir. Bir çok uygulamada farklı renklere sahip olunmanın avantajı vardır. Kiri belli etmesinin istenilmediği uygulamalarda koyu astarlı seçenekleri idealdir. Fakat ortamdaki kirin hemen belli olmasının istenildiği beyaz eşya ve tekstil gibi alanlar için açık astarlı renkler hem ürün hem de kişi güvenliği için idealdir.

Ek bilgi

Boyutlar0,000 cm

Bu alan güncellenecektir.

Bu alan güncellenecektir.