KATEGORİLER

Starline Köpük Nitril İş Eldiveni / 151600

Aynı zamanda, sonuçları geri dönüşü olmayan vücut yaralanmalarına neden olmayacak minimal risk faktörlerine karşı da koruma sağlar.

Fırsat Ürünü Hızlı Kargo Kolay İade Sınırlı Stok

Açıklama

Starline Köpük Nitril İş Eldiveni 151600  Özellikleri

Bu ürün, karşılanan standartlara uygun olarak orta dereceli tehlikelere karşı koruma sağlayan ve kullanıcıyı koruması amacıyla üretilmiş bir üründür. Aynı zamanda, sonuçları geri dönüşü olmayan vücut yaralanmalarına neden olmayacak minimal risk faktörlerine karşı da koruma sağlar. Bunlar, kirlenmelerle, mekanik cilt yaralanmalarıyla, sıyrıklarla, zararlı etkilere sahip olmayan temizlik maddeleriyle, istisnai ve aşırı koşullar dışındaki atmosferik kontrollerle, zayıf darbeler veya titreşimlerle ilgilidir.

Mor nitril kaplaması sayesinde sıvıların içeri sızması engellenir. İkinci kat siyah nitril kısmı zımpara yüzeyi gibi pütürlüdür. Bu kaplama sayesinde yağlı ve ıslak nesnelerde mükemmel kavrama ve hassasiyet sağlar. Kaydırma yapmaz. Eldivenin 3/4′ünün kaplamalı olmasından dolayı ellerin hava alması sağlanır

Astar Malzemesi: 18-G Naylon
Kaplama Malzemesi: Nitril + Köpük nitril
Bileklik Modeli: Elastiki Bileklik

Starline Nitril İş Eldiveni 151600 Standartları

Bu eldivenler elleri PPE direktifi 89/686/ EEC’de tanımlanan ana mekanik tehlikelere karşı korumak amacıyla tasarlanmıştır.Bu ürün EN420( Koruyucu eldivenler için genel gereklilikler ve muayene yöntemleri ), EN388 ( Mekanik risklere karşı koruyucu) testlerinden geçmiştir.

En 388 mekanik risklere karşı koruma standardı dikkate alındığında bu sembol ile gösterilen ve sembolün altında tanımlanan ABCD harfleri ile gösterilen koruma fonksiyonları anlatılır. Burada bahsedilen;

A. Sürtünme Direnci = 4
B. Kesilme Direnci    = 1
C. Yırtılma Direnci    = 2
D. Delinme Direnci   = 1

Starline Nitril İş Eldiveni 151600 Kullanım Alanları

Bir çok montaj işleminde, ambalajlama proseslerinde, taşıma ve kaldırma işlerinde ve bir çok ürünün imalatındaki proseslerde kullanım için mükemmeldir. Özellikle yaş ve yağlı ortamlarda sıvının içeri sızmamasını sağlayarak kullanıcıya büyük rahatlı sağlar.

 

Ek bilgi

Boyutlar0,000 cm

Bu alan güncellenecektir.

Bu alan güncellenecektir.