KATEGORİLER

Starline Puanlı Örgü İş Eldiveni E-56

Bir çok endüstride kuru ortam şartlarında çalışanlar için ideal bir eldivendir.

Fırsat Ürünü Hızlı Kargo Kolay İade Sınırlı Stok

Açıklama

Starline Puanlı Örgü İş Eldiveni E-56 Özellikleri

Bu ürün, karşılanan standartlara uygun olarak orta dereceli tehlikelere karşı koruma sağlayan ve kullanıcı koruması amacıyla üretilmiş koruyucu bir üründür. Aynı zamanda, sonuçları geri dönüşü olmayan vücut yaralanmalarına neden olmayabilecek minimal risk faktörlerine karşı da koruma sağlar. Bunlar, kirlenmelerle, mekanik cilt yaralanmalarıyla, sıyrıklarla, zararlı etkilere sahip temizlik maddeleriyle, istisnai ve aşırı koşullar dışındaki atmosferik kontrollerle, zayıf darbeler veya titreşimlerle ilgilidir.

Genel maksatlı tüm işlerde kullanılmak üzere tasarlanmış bu eldiven PVC puanları sayesinde yüzeylerde kayma yapmaz. Kaplamasız olmasından dolayı eller devamlı hava alır. Koyu renk olması sayesinde kiri belli etmez.

Astar Malzemesi: 13-G Naylon
Kaplama Malzemesi: PVC Puan
Bileklik Modeli: Elastiki Bileklik
Renk: Koyu Mavi
Beden stadandarttır = No 10

Starline Puanlı Örgü İş Eldiveni E-56 Standartları

Bu eldivenler elleri PPE direktifi 89/686/ EEC’de tanımlanan ana mekanik tehlikelere karşı korumak amacıyla tasarlanmıştır.Bu ürün EN420( Koruyucu eldivenler için genel gereklilikler ve muayene yöntemleri ), EN388 ( Mekanik risklere karşı koruyucu) testlerinden geçmiştir.

En 388 mekanik risklere karşı koruma standardı dikkate alındığında bu sembol ile gösterilen ve sembolün altında tanımlanan ABCD harfleri ile gösterilen koruma fonksiyonları anlatılır. Burada bahsedilen;

A. Sürtünme Direnci = 2
B. Kesilme Direnci    = 1
C. Yırtılma Direnci    = 4
D. Delinme Direnci   = x

Starline Puanlı Örgü İş Eldiveni E-56 Kullanım Alanları

Bir çok endüstride kuru ortam şartlarında çalışanlar için ideal bir eldivendir. Yüzeylerde kayma yapmaması nedeniyle inşaat, cam, nakliye, metal endüstrileri gibi bir çok alanda çok amaçlı olarak kullanılabilirler.

 

Ek bilgi

Boyutlar0,000 cm

Bu alan güncellenecektir.

Bu alan güncellenecektir.