KATEGORİLER

Tank Veya Platform Altına Girerken Baret Giymek Mecburidir Levhası

BR-26

Fiyat:29,50

Miktar:
Stok kodu: f19f7b41b356 Kategoriler: ,

Açıklama

""İş Sağlığı ve Güvenliği Levhası

Ürünün ilk açılışta verilen fiyatı. 25 x 35 cm Sticker fiyatıdır.Farklı ebat, malzeme ve fiyat seçimi İçin seçenekler bölümünden seçiniz.

İş Güvenliği Levhaları Genel Açıklama

İş Güvenliği Levhaları Hakkında Bilmeniz Gerekenler Nelerdir.
Fabrika çevre ve tesislerin güvenliğinde iş güvenliği levhaları genellikle 25 X 35 cm, 35 X 50 cm ve 50 X 70 cm ebatlarındadır.
İş güvenliği levhaları açıkça görülebilen bir konuma yerleştirilmelidir.

İş güvenliği levhaları birden fazla uygunamması durumunda görsel algı oluşturabilmek için bitişik uygulanmamalıdır.
Hasar veya Çarpma Riskinden korunmalıdır.
İş güvenliği işaretleri ve renk kodları 11 Eylül 2013 tarih ve 28762 sayılı resmi gazetede yayınlanan yönetmeliği göre iş yerindeki çalışanların eğitiminin verilmesi iş güvenliği levhaların anlam ve içeriğini artıracaktır. İş güvenliği levhaları iş güvenliği için bir ektir. Tehlikeleri ortadan kaldırmaz veya azaltmaz. İş güvenliği için gerekli koruma önlemleri alınmalıdır.
 
DİKKAT:  İş güvenliği levhalarında seçim yaparken lütfen aşağıdaki malzeme bilgilerini okuyunuz. Size en uygun olanı belirleyerek, seçimlerinizi bu malzeme çeşitlerine göre belirleyiniz.

Dekota İş güvenliği Levhaları

Diğer levha malzeme çeşitlerine göre daha kalın (3mm) bir yapıya sahiptir. Bu özelliği ile levha görselliği diğer levhalara göre daha iyidir. Çok hafif oluşu , montaj kolaylığı sağlar. Silikonla dahi montaj uygulanabilmesi yapılmaktadır. Kaliteli çift taraflı bant ile de montaj uygulaması yapılabilir. Hızlı yapıştırıcının levhaya sürülmesi ve spreyinin yapıştırılacak alana sıkılması ile çok kolay momtaj uygulama alternatifide bulunmaktadır. Paslanmayan yapısı ve montaj kolaylığı açılarından en çok satılan malzeme çeşidi olduğunu görülmektedir. Tüm bu özelliklere sahip olmasına rağmen fiyatı oldukça ekonomik bir levha çeşididir.

Galvaniz Sac İş Güvenliği Levhaları

Galvaniz sac levhalarımız 0.50mm kalınlığında bir levha malzememizdir.Diğer sac levhaları ile karşılaştırılamaz kalitededir.Çarpmalara karşı oldukça dayanıklı olan galvaniz sac levhamız bu özelliği sayesinde ön plana çıkmış bir malzeme çeşidimizdir. Montaj uygulaması diğer levha malzeme çeşitlerine göre çok daha zordur. Sadece dübel ve cıvata ile montaj uygulaması yapılması tavsiye edilir. Galvaniz sac levha üzerindeki iş güvenliği yazı ve işaretleri dijital baskı veya serigraf tekniği ile üretilmektedir.
 
PVC İş Güvenliği Levhaları

Hafifliği, esnek oluşu ve kolay montaj özelliği ile ön plana çıkmış bir malzeme çeşidimizdir. Esnekliği ile bombeli yüzeylere rahat bir şekilde montajı yapılabilir. Silikon yada hızlı yapıştırıcı ile dahi montaj uygulaması yapılabilmektedir. Dış etkenlere dayanıklılığı sayesinde yağmurdan etkilenmez. Kalınlığı 0,50 mm’dir. Pürüzsüz ve parlak yüzeye sahiptir. Levha üzerinde kullanılan şekiller dijital baskı, serigraf tekniği ile üretilmektedir.

Sticker Etiket İş Güvenliği Levhaları

Sticker etiket levha genellikle düz zemin ve cam gibi pürüzsüz yüzeylerde kullanılan uygun bir malzeme çeşidimizdir. Yapıştırma özelliği yüksek olan folyo üzerine dijital baskı ve serigraf tekniği uygulanarak imal edilmiştir. Kendinden yapışkan özelliği sayesinde farklı bir malzeme kullanmadan uygulanabilir.
 
İş Güvenliği Levhaları Ebat Bilgileri

Standart üretimde kullandığımız levhalar 25 x 35 cm, 35 x50 cm, 50 x 70 cm ebatlarında yapılmaktadır. Bu ölçüler dışı yada özel tasarımlar için sipariş kabul etmekteyiz.

İş Güvenliği Levhaları Görüş Mesafesi

İkbal iş güvenliği olarak levhaları, ebat seçiminize yardımcı olmak amacıyla iş güvenliği levhalarının görüş mesafelerinin örnek ebatlarını aşağıdaki çizelgede yaklaşık değerler olarak vermekteyiz. Ancak levhaların boyutu içerdiği yazı ve sembollerin azlığı veya çokluğu göz önüne alarak seçenekler bölümünden işletmenize en uygun ebat seçimi yapabilirsiniz.

""

 

""

 

 

Ek bilgi

Boyutlar0,000 cm

Bu alan güncellenecektir.

Bu alan güncellenecektir.